Deur automaten

Deur automaten zijn systemen die automatisch de deur openen en sluiten in weer en wind. Deze systemen kunnen automatisch op beweging, met een sleutel, knop of intercom bedient worden zodat u niet zelf tegen de zware deur hoeft te duwen.

Ontvang uw bezoekers met open deuren

Automatische deuren in alle maten

Deurautomaten maken uw binnenkomst gemakkelijk zodat u met volle handen zo door kunt lopen. Automatische deuren worden dan ook veel gebruikt bij flatgebouwen en bedrijven die wel een zware toegangsdeur nodig hebben voor de veiligheid maar niet de bewoners, of klanten met het gewicht van de deur willen belasten.

Natuurlijk speelt veiligheid en gebruiksgemak een enorme rol in de keuze van het systeem. Electroncare is specialist in deur automaten en schuifdeuren en kan de deur voorzien van alle gemakken en veiligheid opties die maar nodig zijn. Zo kunnen wij de deur uitrusten met sensoren die de deur open houden tot u volledig gepasseerd bent met uw boodschappen of rolstoel, een langere openingstijd instellen en het systeem aanraking gevoelig maken zodat er nooit iemand tussen de deur terecht komt.

Aansluiting op uw bestaande systemen

Electroncare kan de automatische deuren aansluiten op uw bestaande toegangscontrole systemen zoals intercom en RFID tags. Zo kunt u gemakkelijk gebruikmaken van de voordelen, zonder een volledig nieuw systeem aan te hoeven leggen.

Veiligheid boven alles

Onze automatische deurinstallaties zijn van de hoogste kwaliteit en voldoen aan alle regelgeving. De slimme sensoren voorkomen botsingen tussen mensen met de deur waardoor u zich nooit druk hoeft te maken over ongevallen.

Deze beproefde systemen zijn dan ook bij uitstek geschikt voor minder valide, en rolstoelen of scootmobielen.

Schuifdeur installatie

Drukgevoelige draaideur

Wat wij realiseren:

Enkele, of dubbele deur automaten
Volledig instelbaar aan uw wensen
Volledige intergratie in uw bestaande toegang systemen
Weer en wind bestendigt
Uitgebreide slimme sensor mogelijkheden
Aanpasbaar aan elke deur
Gegarandeerde kwaliteit en veiligheid

Rolstoel en scootmobiel vriendelijk
Persoonlijke afstandbediening of RFID tag voor de bediening
Uitgebreide instelling mogelijkheden

Waarom Electroncare?

Met tal van werkende automatische deurinstallaties weten wij als geen ander welke factoren in uw situatie een belangrijke rol spelen. Ons doel is dan ook altijd u te voorzien van een systeem waar u jaren mee door kunt.

Meer informatie, offerte en advies

Neem contact op voor meer informatie en wat wij voor u kunnen betekenen.