Elektrische aansluitingen

Elektrische apparaten zijn overal en bieden een groot comfort in ons leven. Om dit gemak niet tot een nachtmerrie te maken is een correcte aansluiten van belang. Electroncare is volledig gecertificeerd om alle soorten van elektrische apparaten veilig en accuraat aan te sluiten. Of het nu gaat om verlichting of zware industriële apparatuur, met Electroncare is uw aansluiting op zijn best.

Maak spanning niet spannend 100% correct aangesloten

Veilig en vooruitziend

Electroncare helpt u graag uw apparatuur zo aan te installeren dat de aansluiting niet alleen volledig veilig is in gebruik maar een eventule toekomstige uitbreidingen en vermogen problemen uit de weg geholpen worden.

Ook voor reparatie en onderhoud bent u aan het juiste adres. Wij kunnen zowel uw apparaten thuis als in uw bedrijf repareren of moderniseren. Met onze kennis van automatisering en domotica kunnen wij uw leven wellicht nog gemakkelijker maken.

Ook voor de kleinere klussen staan wij klaar

Of u nu een aardlek probleem heeft, uw huidige kabelwerk aan vervanging toe is of extra schakelaars en noodverlichting, Electroncare lost het op. Neem gerust en geheel vrijblijvend contact op.

Wat wij realiseren:

3 fase aansluitingen realiseren
Verlichting en stopcontacten aanleggen
Zware apparatuur aansluiten en afzekeren
PLC systemen inregelen
Bekabeling trekken

Meterkast en groepen aanleggen, vernieuwen en onderhouden.
Verlichting aanleggen
Domotica installeren
Keuken apparatuur aansluiten
3 fase aansluitingen realiseren
Stopcontacten aanleggen
Bekabeling vervangen
Storingen vinden en oplossen

Waarom Electroncare?

Electroncare heeft ruim 40 jaar ervaring met elektrische aansluitingen in alle soorten en maten. Wij zijn volledig gecertificeerd voor alles wat stroom verbruikt en bekent met zowel de oudere en nieuwe technologieën. Electroncare kan u ook voorzien van keuringsrapporten en adviseren hoe u uw systemen bij de tijd houd en kunt moderniseren.

Meer informatie, offerte en advies

Neem contact op voor meer informatie en wat wij voor u kunnen betekenen.