Intercom & Toegangscontrole

Sta uw bezoekers te woord en open de deur vanaf de bovenste verdieping. Intercom systemen maken het ons gemakkelijk om toegangscontrole uit te voeren door geavanceerde audio en video opties. Zie wie er voor de deur staat en open de deur, of juist niet. Geef uw personeel programmeerbare RFID tags voor toegang en schakel de tag uit bij verlies of diefstal.

Hoor, zie, en open de deur

Intercom voor elke deur

Intercom systemen geven snel en makkelijk toegang tot uw voordeur en uw bezoekers. Zie wie er voor de deur staat, communiceer en open de deur. Onze intercom systemen komen in alle soorten en maten waardoor wij aan al uw wensen kunnen voldoen. Of het nu gaat om een enkel systeem of een volledig flatgebouw, Electroncare kan het.

Onze bellenborden zijn weer en vandaal bestendig en kunnen op, of in de muur bevestigt worden. Ook bieden wij een groot assortiment aan met tal van opties en kleuren combinaties.

Aansluiting op uw bestaande systemen

Electroncare kan het intercom systeem zeer waarschijnlijk met uw bestaande toegangscontrole systeem integreren, of het hele systeem moderniseren. In combinatie met een automatische deur opener met sleutel, afstandbediening of RFID tag kunt u zelf makkelijk en snel naar binnen lopen.

Electroncare kan ook het onderhoud van uw huidige systemen overnemen

Installatie en beheer

De intercom en toegangs controle systemen die wij aanbieden zijn volledig gericht op gemak. Gemakkelijk bezoekers te woord staan, communiceren met elkaar en eenvoudige bediening. Het is zelf mogelijk om het paneel op afstand programmeerbaar te te maken voor mutaties en aanpassingen aan de namen lijst of huisnummers.

Ook de communicatie toestellen die wij aanbieden brengen een wereld aan mogelijkheden en zijn volledig naar wens te verkrijgen en in te stellen.

Vandaal bestendigde intercom systemen

Altijd een passende oplossing

RFID tag

Een RFID tag is een digitale sleutel waar geen batterijen in gaan. De sleutel zal dan ook nooit leeg zijn en u altijd binnen laten. Het voordeel van een “digitale sleutel” is dat deze programmeerbaar is en dus kan worden uitgeschakeld bij verlies of diefstal. Ook kan de sleutel op meerdere deuren toegang hebben. Zo kunt u precies bepalen welke sleutel een deur wel, of niet mag openen.

Wat wij realiseren:

Intercom systemen in alle soorten en maten
HD camera en geluid
Vandaal proof
weer bestendig
Uitbreidbaar
Remote management mogelijk
Te combineren met andere toegangscontrole oplossingen
Volledige integratie op uw bestaande systemen

Persoonlijke afstandbediening of RFID tag voor de bediening
Uitgebreide instelling mogelijkheden
HD camera en geluid
Met buzzer of deur automaat

Waarom Electroncare?

Wij hebben veel ervaring met allerlei soorten kleine, en grote intercom installaties. Zowel nieuwbouw (flatgebouwen) als met bestaande systemen en het moderniseren. In onze showroom kunt u enkele veel gebruikte modellen bekijken en wij adviseren u graag systemen die aan al uw wensen voldoen.

Meer informatie, offerte en advies

Neem contact op voor meer informatie en wat wij voor u kunnen betekenen.