Onderhoud en reparatie

Elektronica raakt soms defect door onvoorziene omstandigheden. Electroncare begrijpt als geen ander dat het heel vervelend is als belangrijke systemen het ineens niet meer doen en staat dan ook klaar om u te helpen.

Defect? Electroncare lost het op

Reparatie

Wanneer een systeem of apparaat storing heeft en niet naar behoren werkt kunt u contact opnemen met Electroncare. Wij zijn expert in elektrische apparaten en kunnen vrijwel alles repareren of vervangen. Een systeem wat defect is kan juist extra gevaarlijk zijn en mogelijk nevenschade veroorzaken. Het is dan ook verstandig er een specialist naar te laten kijken.

Electroncare kan zowel kleine als grote storingen de baas dus neem gerust contact op als iets niet functioneert.

Veel voorkomende defecten

Waterschade of kabelbreuk is een veel voorkomende oorzaak van een defect. Condensatoren kunnen versleten zijn of opgeblazen en printplaat kan zijn beste tijd hebben gehad. Soms is een reparatie maar een tijdelijke oplossing omdat de staat van de elektronica zo slecht is dat de overige componenten het ook snel zullen begeven. Met Electroncare bent u verzekerd van een permanente oplossing.

Electroncare staat voor continuïteit en betrouwbaarheid. Onze storingsdienst staat 24/7 klaar om storingen aan belangrijke systemen op te lossen.

Onderhoud

Gebrekkig onderhoud zoals versleten of aangevreten bekabeling, stof ophoping, verkeerd geaarde elektronica en niet gezekerde hoge spanning apparaten kunnen tot gevaarlijke situaties leiden zoals brandgevaar en elektrocutie. Wij doen er dan ook alles aan om onze systemen volledig volgens de geldende veiligheidsnormen te installeren. Electroncare kan het onderhoud van uw apparatuur op zich nemen en keuren zodat u niet voor verassingen komt te staan. Wij brengen alles in correcte en veilige staat.

Kabelbreuk in een automatische deur opener

Defecte starter condensator van afzuiging

Wat wij realiseren:

Wij repareren en vernieuwen bijna alles. Neem contact op voor meer informatie.

Wij repareren en vernieuwen bijna alles. Neem contact op voor meer informatie.

Waarom Electroncare?

Wij beschikken over alle kennis en ervaring om de meest ingewikkelde storingen op te verhelpen. Repareren is niet altijd een optie, maar dan kunnen wij het vervangen voor een moderne oplossing.

Meer informatie, offerte en advies

Neem contact op voor meer informatie en wat wij voor u kunnen betekenen.